Qui som

francesc-vila

El 4 de Març de 1996, Francesc i Albert van inaugurar la farmàcia amb molta il·lusió. Un any més tard es va incorporar Anna amb moltes ganes de substituir a Albert. Per l’any 2002 va arribar Esther per a fer les pràctiques amb nosaltres i es va quedar. Finalment l’any 2006, Alba després de fer les pràctiques es va incorporar a la farmàcia. Fins al 2020, nosaltres 4 hem format l’equip de la farmàcia. En aquest any ens va deixar Anna, i vam incorporar a l’equip a Carlota i Eloisa, un parell d’anys més tard va arribar Carolina. Som un equip amb moltes ganes de treballar, amb il·lusió, que cada dia posa tot el seu afany per a satisfer als nostres clients.

Farmàcia Ecoceutics Francesc Vilà trobaràs:

  • Elecció: Més de 11.500 productes a la teva disposició perquè trobis tot allò que busquis.
  • Preus baixos tots els dies
  • Consells de salut i serveis farmacèutics com SPD, mesura de la pressió arterial, i molt més!

L’equip:

  • Francesc Vilà. Farmacèutic titular. Màster en gestió de farmàcia. Expert en anàlisis clínics.Curs «Sistema Personalitzat de Dosificació». Expert en promoció de la salut.
  • Esther Rubio. Aux. Farmàcia. Curs d’ortopèdia impartit per COFB (experta en o.deportiva), curs de xarxes socials impartit per Sartia.Curs «Programació Internacional de Flors de Bach». Experta en màrqueting offline i màrqueting de continguts.
  • Alba Bellido. Aux. Farmàcia. Experta en cosmètica i maquillatge, curs IMAGEN 360, curs «Programa Internacional de Flors de Bach».
  • Eloisa Jalao. Farmacéutica adjunta. Curs d’estètica i bellesa. Curs de maquillatge. Curs de mesoteràpia. Curs «Sistema Personalitzat de Dosificació». Experta en cosmètica i maquillatge.
  • Carlota Caselles. Auxiliar Farmàcia. Curs de diatètica i nutrició. Experta en consell nutricional.
  • Carolina Soriano. Farmacèutica adjunta. Experta en cosmètica i maquillatge, curs IMAGEN 360. Curs «Sistema Personalitzat de Dosificació». Curs «Programa Internacional de Flors de Bach». Encargada de la preparació de la medicació.

Post comment

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies